Ostrešja

Ekonomično zaščito vozil pred vremenskimi vplivi predstavljajo različni tipi nadstrešnic. Velikokrat so iskane v kombinaciji prostora za vozilo in zunanjega orodja.

Izdelujemo nadstreške tako sodobnih kot tudi klasičnih oblik, ki so namenjeni pokritju teras, parkirnih mest … avtomobilski nadstreški so lahko prostostoječi, lahko so del že obstoječe zgradbe, ali pa v sklopu vrtne lope.

V proizvodnem programu imamo več tipov lesenih nadstrešnic (za avto, nadstrešek k počitniški hišici ali pred vhod hiše, vrtne hiše, itd.), ki se razlikujejo po izvedbi in velikosti.

Glede na lokacijo se lahko gradijo kot samostojne enote ali pa so postavljene ob objektu. Te nadstrešnice so hitra in cenovno ugodna rešitev za zaščito vozil. Nudimo vam možnost sestavljanja v fazah in povezovanja objektov v niz za večje število avtomobilov.

Osnovna konstrukcija je izdelana iz posušenega, skobljanega in impregniranega lesa. Po želji vam nudimo tudi površinski premaz. Konstrukcija je statično dimenzionirana za pokrivanje z lahkimi kritinami (tegola, pločevina...) s povprečno obtežbo snega v osrednji Sloveniji.

Nadstreški za prekritje teras in balkonov, nadstreški nad vhodom, nadstreški za avtomobile, kolesarnice, gostinske lokale, industrijske, skladiščne ter druge površine.

Nadstreške izdelamo po željah kupca, načrtih vašega arhitekta ali našega strokovnjaka. Skupaj bomo na podlagi ogleda ali vaših priloženih skic skušali najti ustrezno rešitev. Prav zaradi individualnega pristopa se lahko prilagodimo obstoječi arhitekturi.